home | aanmelden | vraag en antwoord | voorwaarden | privacy policy |contact

vraag & antwoord


Hoe laat is de markt?
De kofferbakmarkt wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor bezoekers is de kofferbakmarkt helemaal gratis! Verkopers betalen een vergoeding vanaf 15 euro voor hun sta plaats (Afhankelijk van de grootte van uw verkoopplaats).

Hoe kan ik zelf deelnemen?
Wilt u zelf deelnemen aan de Kofferbakmarkt, dan is dat ook mogelijk. U heeft bijvoorbeeld onlangs uw zolder of schuurtje opgeruimd en leuke spulletjes verzameld die te mooi zijn om weg te gooien? Daar kunt u heel gemakkelijk een extraatje mee verdienen op de kofferbakmarkt!

Wat mag u verkopen?
Gebruikte, 2e hands spullen.

Wat mag u niet verkopen?
Partijgoederen, eten en drinken, nieuwe producten. Lees hier de voorwaarden. U wordt van het terrein verwijderd indien u zich niet houdt aan deze regels.

Wat zijn de kosten?
Voor een normale personenauto betaalt u € 15,-
Voor een normale personenauto met aanhangwagen betaalt u € 25,-
Voor een busje betaalt u € 20,-
Voor grote auto's zoals Range Rovers rekenen wij € 25,-
Voor een camper betaalt u € 25,-
Voor een bus met aanhanger betaalt u € 30,-
Voor een camper met aanhanger betaalt u € 35,-

Ik kom met een kleine auto maar met veel spullen
Het bedrag dat u betaalt gaat om de totale ruimte die u in beslag neemt.
Komt u met een stationauto en u neemt veel ruimte in beslag dan betaalt u een hoger bedrag.

Borg
U betaalt € 10,-. Deze borg is om uw plaats te kunnen garanderen en indien uw plaats schoon achtergelaten wordt, ontvangt u de borg terug. Soms komt het voor dat de borg verrekend wordt bij betaling. U betaalt dan het aanvullende bedrag.
Indien u om welke reden dan ook niet komt opdagen, dan vervalt het recht op teruggave van de borg. Alleen zo kunnen we het risico spreiden
en kan de Kofferbakmarkt blijven bestaan. Indien de Kofferbakmarkt wegens extreem slecht weer geannuleerd moet worden (alleen als er gevaar dreigt voor de mensen) dan is de borg geldig voor een volgende editie van de Kofferbakmarkt in Lelystad.
Indien er regenachtig weer voorspeld wordt en de kofferbakmarkt wel doorgaat heeft u geen recht op restitutie.

Indien een annulering plaats heeft binnen 5 dagen voor het evenemenent
dan wordt de borg niet gerestitueerd. De borg geldt ook niet voor een volgende kofferbakmarkt.
Borg dient gestort te worden op SNS bank nummer NL71SNSB0961777354 t.n.v. Peter Rijsenbrij Producties te Lelystad, met vermelding van uw naam, woonplaats en
reserveringsnummer welke u per mail ontvangt bij aanmelding.
Ook bij plotselinge ziekte kunnen wij helaas geen borg terug betalen.
Wij maken als organisatie hoge kosten voor reclame in de weekbladen, borden langs de weg, radioreclame, vergunningen, beveiliging, personeel,
toiletvoorziening, website en administratie.

U wilt immers ook dat alles goed geregeld is en dat er vele bezoekers komen!

Indien u niet betaalt, heeft u geen recht op een plaats. Afval dient u ook mee naar huis te nemen. Wij plaatsen geen containers! Het is geen Koningsdag!

Wat zijn de afmetingen rond de auto waar ik mag uitstallen
Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk vanuit de kofferbak van uw auto verkoopt. U mag bij een normale auto uw spullen op een kleed of zeil neerleggen van ongeveer 3 x 3 meter.
Heeft u een busje dan is de uitstalruimte 3 x 5 meter. Bij auto met een aanhanger mag u een ruimte gebruiken van 3 x 6 meter.
Heeft u meer m2, dan betaalt u ook meer. Dit wordt ter plaatse bepaald.
Neemt u meer ruimte in beslag dan betaalt u ook meer, want u gebruikt meer ruimte, ook als u met een kleine auto komt. Meer ruimte nemen mag alleen in overleg met de organisatie i.v.m. de grote belangstelling.

Moet ik reserveren?
U kunt alleen een plaats van te voren reserveren. VOL=VOL. Klik hier om een plaats te reserveren. Indien u niet reserveert en op de 'bonnefooi' komt, kunnen we u verwijzen naar een andere of incourante plaats. Wie reserveert heeft een streepje voor.

Vanaf hoe laat kan ik het terrein op?
U kunt normaliter vanaf 07.00 uur tot 09.30 uur tegen betaling het terrein op. De ingang is gelegen naast de hoofdingang van de Agora aan de rechterzijde (bij Palazzo ingang bij de Gamma. Indien u eerder op het terrein bent, mag u pas uitstallen na 8.30 uur. Zeer belangrijk: Komt u eerder dan mag u pas uw auto uitpakken na goedkeuring van de organisatie.

Wanneer mag ik van het terrein af?
Indien u een plaats reserveert mag u niet eerder vertrekken dan 16.00 uur i.v.m. de veiligheid. Indien u eerder vertrekt krijgt u geen borg terug of kunt u de toegang ontzegt worden bij een volgende keer.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?
Als het slecht weer is met aanhoudende regenval en extreem harde wind en alleen als er een gevaar dreigt voor de deelnemers/bezoekers dan wordt de kofferbakmarkt op de dag zelf geannuleerd. De borg blijft dan staan voor een volgende keer.
Indien u op de dag zelf eerder wilt vertrekken vanwege matig weer, dan ontvangt u geen geld terug.
De organisatie beslist of de markt doorgaat, niet u.

(©) Peter Rijsenbrij Producties

Volg ons op Twitter (@kofferbakmarkt)